Ribera d'Ebre

La Ribera d'Ebre és una de les comarques de les Terres de l'Ebre que s'estén a banda i banda del riu Ebre al llarg de 40 km entre l'embassament de Riba-roja i Miravet. La seva capital és Móra d'Ebre. Limita al nord amb el Segrià i les Garrigues, a l'est amb el Priorat i el Baix Camp, al sud amb el Baix Ebre i a l'oest amb la Terra Alta i la Matarranya.

Són molts els indrets d’interès que podem trobar al territori, com l’ermita de la Mare de Déu del Carme, l’ermita de Sant Miquel, les restes del castell d'Ascó, el Museu del Bast de Llaberia, el Temple de Roser a la Palma d'Ebre o el Museu d'Instruments Musicals de Benissanet.

A la Ribera d'Ebre el riu ho és tot: lloc de trobada, alhora frontera i unió, canal de comunicació de persones, mercaderies i cultures i, sempre, punt de referència perquè tot gira al seu entorn. La població es dedica a l'agricultura, a la indústria i als serveis. En la indústria té gran incidència el sector energètic. Pel que fa als serveis, cal remarcar la importància del sector comercial localitzat a Móra d'Ebre (capital de la comarca), Móra la Nova i Flix.

 

Poblacions

 

Llocs d'interès

 

Rutes

 

Serveis

  • Activitat
  • Allotjament
  • Celler i Agrobotiga
  • Gastronomia

Les Comarques

comarques de tarragona

 

Destaquem

destacat

Destacats

Col.laboradors
Col.laboradors
Col.laboradors

 


Contactar

El teu nom
Fica una adreça vàlida.
Comentari.

Seccions